Het is niet meer mogelijk om nog een bestelling te plaatsen voor Oudjaars & Nieuwjaars-dag

Catering eindejaar

Hoofdgerechten

 

Hapjes   Voorgerechten   Nagerechten   Extra’s

Vlees

Gevuld kalkoenborst wijze " Christmas " 18.00 / stuk
Gevuld fazantfilet, romig Calvados-sausje 20.00 / stuk
Kalfs-filet puur, braadsaus met sjalotten en dragon 23.00 / stuk
Hertekalf-filet , "Grand Veneur"saus 27.00 / stuk
Kalfsblanquette - champignonsaus 18.00 / stuk
Kalfsblanquette met zwezerik , "Demi deuil" saus 27.00 / stuk
Parelhoenborst gevuld , eekhoorntjesbrood-saus 18.50 / stuk
Kalfszwezerik médaillons wijze "Demi-deuil" 35.00 / stuk
Supplement voor mengeling boschampignons 3.00 / stuk

Vis

Weelderig vis-marmiet & kleine groentjes - witte wijnsaus 30.00 / stuk