Het is niet meer mogelijk om nog een bestelling te plaatsen voor Oudjaars & Nieuwjaars-dag

Catering eindejaar

Voorgerechten

 

Hapjes   Hoofdgerechten  Nagerechten   Extra’s

Kreeften - 600gr (koud - 2 sausjes inclus)

Halve kreeft " belle vue" & garnituur 27 / stuk
Kreeftenvlees " Arlequin " op torentje van brunoise & truffelaardappel 28 / stuk

Kreeften - 600gr (warm)

Halve kreeft, badend in eigen vochtemulsie en kleine groentjes 29 / stuk
Halve kreeft met kruiden-look-boter saus , rijst bedje 29 / stuk
Volledige kreeft (één bereiding, naar keuze) 56 / stuk

Koude voorgerechten

Wildpastei van fazant & haas met gerookt everzwijn sneetjes 13 / stuk
Fantaisie van gerookte zalm, gepocheerde praline & mousse, avocado crème 16.50 / stuk
Gemarineerd rund " Chiano ", praline & gebakken ganzenlever 17.50 / stuk
Waaier van vis-delikatessen 18.50 / stuk
Terrine van huisbereide ganzenlever 18 / stuk

Warme voorgerechten

Schelp met gegratineerde zeevruchten , Nantuasaus 14.75 / stuk
Beursje met scampi , lichte curry-roomsaus 16.50 / stuk
Duo van St.Jacobsnoot en scampi op bedje van peperini 17.50 / stuk
Kabeljauw , groen kruidenkorstje, champagnesaus 17.50 / stuk
"Carta Fata" met St.Jacobsnoot & groenten brunoise /Sancerresaus 17.50 / stuk
Gebakken ganzenlever, spinazie en ananas - Portosaus 19.00 / stuk
Gevulde aardappel "Ostendaise" (gerookte zalm & garnalen) witte wijnsaus 19.00 / stuk
Kalfszwezeriken médaillon wijze "Demi-deuil" 20.00 / stuk

Soepen per liter (1 liter voor ongeveer 3 pers.)

Roomsoepje van hazelnoten 9.00 / liter
Pompoensoep, spek & broodkorstjes 9.00 / liter
Witlloof roomsoep 9.00 / liter
Bisque van kreeft met vleugje Armagnac 18.00 / liter