preloader
hotel remington, overnachten, vlaamse ardennen

Een tweede thuis
in Hotel Remington

Welkom in Hotel Remington

Overnachten in stijl en tot rust komen in een authentiek herenhuis met familiaal karakter. Dat kan in Hotel Remington. Een 3*** superior hotel waar u verblijft op een boogscheut van het centrum van Ronse en enkele gastronomische pareltjes. Kortom: de ideale uitvalsbasis om Ronse en de Vlaamse Ardennen te ontdekken.

Contacteer ons

Ontdek onze kamers

Alle kamers zijn voorzien van de nodige luxe en comfort. U geniet van een lekker ontbijt of van roomservice. Er is gratis wifi doorheen het hele hotel. Uw wagen? Die parkeert u gewoon aan het hotel, zonder meerkost.

Ontdek onze kamers

Hier voor zaken?

Soms vraagt een meeting om een neutrale, huiselijke omkadering. Daarom verhuren we onze woon- en eetkamer ook als vergaderruimte. Met of zonder eten, aan jou de keuze. Ook wie wekelijks enkele dagen in Ronse is voor zaken, kan hier zorgeloos een vaste kamer huren.

Reserveer de vergaderruimte

Suite-arrangementen

Hotel Remington zorgt graag voor mensen. Ook, en vooral, tijdens grote momenten in hun leven. Zoekt u nog een locatie waar u tot rust komt net voor uw huwelijk? Of wilt u een verjaardag, communie of jubileum vieren? Bent u in Ronse voor haar heerlijke gastronomie? Laat het ons weten. Alles is mogelijk.

Boek uw arrangement

Lekker brunchen

Hotel Remington is de ideale plaats voor een brunch met uw geliefde, uw familie of vrienden. We stellen onze woonkamer graag voor u open en leggen u in de watten. Contacteer ons voor de mogelijkheden en reserveer uw plaats.

Ik brunch mee

Voor groepen en feesten

Voor wie iets te vieren heeft en dat in groepen van 20 personen of meer doet, verwijzen we graag door naar Salons Remington. Glenn helpt u verder met het finetunen van een gastronomisch menu in een gezellige setting.

Naar Salons Remington

Thuis ontbijten

Hotel Remington staat bekend om haar heerlijke ontbijt. En daar kan u ook thuis van genieten. Voor gelegenheden zoals Pasen, moederdag, vaderdag en sinterklaas pakken graag uit met speciallekes. Informeer naar onze ontbijtpakketten.

Bestel jouw ontbijt

In de buurt

Het station en het centrum van Ronse bevinden zich op wandelafstand. Ontdek de Sint-Hermesbasiliek, maak een fietstocht door de Vlaamse Ardennen of wandel door het Muziekbos. Picknickpakketten zijn bij ons verkrijgbaar. Uw elektrische fiets laadt u op in de tuin van het hotel.

Ontdek de buurt