preloader

Ontdek onze faciliteiten

Overnachten in stijl en tot rust komen in een authentiek herenhuis met familiaal karakter. De verschillende faciliteiten die het hotel bovendien in petto heeft maken uw verblijf nóg aangenamer. Ontdek ze hieronder.

Hier voor zaken?

Soms vraagt een meeting om een neutrale, huiselijke omkadering. Daarom verhuren we onze woon- en eetkamer ook als vergaderruimte. Met of zonder eten, aan jou de keuze. Ook wie wekelijks enkele dagen in Ronse is voor zaken, kan hier zorgeloos een vaste kamer huren.

Reserveer je vergaderruimte

 

 

Suite-arrangementen

Hotel Remington zorgt graag voor mensen. Ook, en vooral, tijdens grote momenten in hun leven. Zoek je nog een locatie waar je tot rust komt net voor je huwelijk? Of wil je een verjaardag, communie of jubileum vieren? Ben je in Ronse voor haar heerlijke gastronomie? Laat het ons weten. Alles is mogelijk.

Boek je arrangement

Lekker brunchen

Hotel Remington is de ideale plaats voor een brunch met je geliefde, je familie of vrienden. We stellen onze woonkamer graag voor je open en leggen je in de watten. Contacteer ons voor de mogelijkheden en reserveer je plaats.

Ik brunch mee

Voor groepen of feesten

Voor wie iets te vieren heeft en dat in groepen van 20 personen of meer doet, verwijzen we graag door naar Salons Remington. Glenn helpt je verder met het finetunen van een gastronomisch menu in een gezellige setting.

Naar Salons Remington

 

 

In de buurt

Het station en het centrum van Ronse bevinden zich op wandelafstand. Ontdek de Sint-Hermesbasiliek, maak een fietstocht door de Vlaamse Ardennen of wandel door het Muziekbos. Picknickpakketten zijn bij ons verkrijgbaar. Je elektrische fiets laad je op in de tuin van het hotel.

Ontdek de buurt