preloader

babyborrels, salons remington, ronse, feestlocatie

Babyborrels

Gezinsuitbreiding, dat willen we vieren! Wij zorgen voor de organisatie van het volledig feest zodat de kersverse ouders kunnen genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Of u nu kiest voor een ‘klassieke’ babyborrel of een heuse ‘babybreakfast’ borrel, wij helpen je graag in de zoektocht naar de geschikte formule.

Wenst u het feest een persoonlijke touch te geven met originele gerechten, ballondecoratie of kinderentertainment? Wij regelen het graag voor u! Uw feest tot in het kleinste detail uitwerken, dat is onze passie.

Wij verzorgen uw baby’s eerste feestje

Wij zorgen met onze befaamde babyborrels voor de organisatie van het volledig feest. Geen zorgen of stress, wij leiden alles in goede banen. Van de verwelkoming en de bediening tot de schoonmaak achteraf.

Graag meer info of een offerte?


Persoonlijke aanpak

De chef maakt ook graag tijd vrij om samen met u het menu voor jullie huwelijksfeest, event, bedrijfsfeest te bespreken. Hij zorgt voor een menu aangepast aan uw wensen, seizoen, vooropgestelde budget, …


Kwaliteit

Onze chefs serveren u enkel gerechten uit eigen keuken.

Er wordt  alleen met verse en eerste kwaliteitsproducten gewerkt die voor elk evenement bereid worden.In combinatie met een originele presentatie op bord, maakt dit alle verschil om uw gasten te bekoren.


Ruim aanbod

Naast  een diner aan tafel, kan u ook opteren voor een walking dinner, buffet, standjes, BBQ, …, of een combinatie.

mooie momenten zijn er om te vieren

Meer info of graag een offerte?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

NL- Offerte momenten Salons