preloader

Business meets pleasure.

Salons Remington is perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende bedrijfsevents, personeelsfeesten, seminaries, brainstormsessies, conferenties en productvoorstellingen.

 

 

 

Residentiele service club.
Rotary – Ronde Tafel – Probus
Marnixring – Spectrum – BNI

Seminaries, bedrijfsbanketten, personeelsavonden, vergaderingen, team-building…? Wij bieden de perfecte oplossing voor uw bedrijfsevent, groot of klein. Onze Grote zaal biedt plaats voor diners tot 250 personen en recepties tot maar liefst 450 personen.

Onze stijlvolle feestzalen zijn voorzien van professionele audiovisuele uitrusting en wi-fi.
Bovendien beschikken wij over 6 hotelkamers waardoor residentiële seminars perfect mogelijk zijn. Wij bieden u ook steeds de mogelijkheid om uw seminarie of vergadering af te sluiten met een drink of etentje.

Wij denken onmiddellijk met u mee, bieden u de juiste formule op maat en bezorgen zo snel mogelijk een offerte naar uw wensen en budget.

Graag meer info of een offerte?


Persoonlijke aanpak

De chef maakt ook graag tijd vrij om samen met u het menu voor jullie huwelijksfeest, event, bedrijfsfeest te bespreken. Hij zorgt voor een menu aangepast aan uw wensen, seizoen, vooropgestelde budget, …


Kwaliteit

Onze chefs serveren u enkel gerechten uit eigen keuken.

Er wordt  alleen met verse en eerste kwaliteitsproducten gewerkt die voor elk evenement afzonderlijk besteld en bereid worden.In combinatie met een originele presentatie op bord, maakt dit alle verschil om uw gasten te bekoren.


Ruim aanbod

Naast  een diner aan tafel, kan u bv ook opteren voor een walking dinner, buffet, standjes, BBQ, …, of een combinatie.

mooie momenten zijn er om te vieren

Meer info of graag een offerte?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

NL- Offerte momenten Salons