preloader

Over ons

  • De gastronomische keuken van Salons Remington op jouw feest? Dat kan in onze modulaire feestzaal of bij je thuis. Met een menu op maat van je wensen. Doe gerust zelf een voorstel of vraag onze hulp. We begeleiden je naar een ware smaakbeleving.

Al meer dan 40 jaar feesten in stijl.

Salons Remington is een familiebedrijf. We weten hoe belangrijk het is om van elke gelegenheid een feest te maken. Al meer de 40 jaar staan wij als familiebedrijf garant voor een persoonlijke aanpak met oog voor detail en kwaliteit.

Waarom Salons Remington?


Persoonlijke aanpak

De chef maakt ook graag tijd vrij om samen met u het menu voor jullie huwelijksfeest, event, bedrijfsfeest te bespreken. Hij zorgt voor een menu aangepast aan uw wensen, seizoen, vooropgesteld budget, …

 


Kwaliteit

Onze chefs serveren u enkel gerechten uit eigen keuken.

Er wordt  alleen met verse en eerste kwaliteitsproducten gewerkt die voor elk evenement afzonderlijk besteld en bereid worden.In combinatie met een originele presentatie op bord, maakt dit alle verschil om uw gasten te bekoren.


Ruim aanbod

Naast  een diner aan tafel, kan u  ook opteren voor een walking dinner, buffet, standjes, BBQ, …, of een combinatie.

Franse keuken met een twist

Chef Glenn legt zijn gasten graag in de watten. Hij trekt voluit de kaart van de Franse keuken en vrolijkt die op met enkele leuke accenten en trends. Bij Salons Remington huur je niet zomaar een feestzaal. Je krijgt echte restaurantkwaliteit op je bord.

Patisserie

Een maaltijd is pas perfect wanneer ook de patisserie op punt staat. Dit is voor chef Glenn meer dan een hobby. Nieuwe creaties en experimenteren met smaken zijn een ware passie. Een feest voor je ogen en je smaakpapillen.