preloader

Communie – Lentefeest

Een groot feest voor iedereen! Lekker, betaalbaar en aangepast aan uw wensen! We werken met u een persoonlijk voorstel uit van apertief of receptie tot aan het dessert.
Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om een uitgebreide “communie” receptie te verkrijgen?
U vraagt, wij stellen voor, zo eenvoudig is het! Wenst u het feest een persoonlijke touch te geven met originele gerechten, ballondecoratie of kinderentertainment? Wij regelen het graag voor u! Altijd maatwerk, altijd een nieuwe uitdaging, dat doen we graag.

Een bijzondere dag 

Voor u en uw kinderen laten we bij Salons Remington niet onopgemerkt voorbijgaan.

Uw kinderen staan op deze dag centraal. Wij zorgen voor eten, drankjes en bediening op maat van de kleinsten. Zo voelen ze zich de absolute ster van de dag terwijl we de ouders culinair verwennen.

Graag meer info of een offerte?


Persoonlijke aanpak

De chef maakt ook graag tijd vrij om samen met u het menu voor jullie huwelijksfeest, event, bedrijfsfeest te bespreken. Hij zorgt voor een menu aangepast aan uw wensen, seizoen, vooropgestelde budget, …


Kwaliteit

Onze chefs serveren u enkel gerechten uit eigen keuken.

Er wordt  alleen met verse en eerste kwaliteitsproducten gewerkt die voor elk evenement afzonderlijk besteld en bereid worden.In combinatie met een originele presentatie op bord, maakt dit alle verschil om uw gasten te bekoren.


Ruim aanbod

Naast  een diner aan tafel, kan u bv ook opteren voor een walking dinner, buffet, standjes, BBQ, …, of een combinatie.

mooie momenten zijn er om te vieren

Meer info of graag een offerte?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

NL- Offerte momenten Salons